Facebook Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt
Przypominamy, że na stronie Fakturowo.pl dostępna jest nowa wersja serwisu Efaktury.org, serwis Efaktury.org będzie działał cały czas równolegle z serwisem Fakturowo.pl, więcej informacji na stronie Fakturowo.pl! W serwisie Fakturowo.pl dostępna jest integracja z systemem KSeF - system KSeF będzie wkrótce obowiązkowy dla wszystkich podatników. Zachęcamy do rejestracji konta - rejestracja konta w Fakturowo.pl jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje!

Opinie 3460

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Domino

Wszystko ok. szczerze polecam. Program działa bez zarzutu. Same plusy: bardzo prosty w obsłudze, tani abonament roczny, możliwość edytowania wystawionych faktur.
20/10/2022 13:15, konto: 4 lata 11 miesięcy 21 godzin, podkarpackie, Stalowa Wola

Usługi Projektowe Katarzyna Majzner-Łuczko

Jestem bardzo zadowolona z pracy na tym programie, jest bardzo intuicyjny i przejrzysty, a cena za jaką możemy z niego korzystać jest naprawdę bardzo atrakcyjna. Serdecznie polecam.
20/10/2022 10:38, konto: 2 lata 10 miesięcy 18 godzin, dolnośląskie, Boguszów-gorce

Usługi Projektowe Anna Majzner

Pracuje na tym programie od ponad roku, jest łatwy w obsłudze, bardzo przejrzysty. Jestem zadowolona, polecam.
19/10/2022 11:43, konto: 2 lata 10 miesięcy 18 godzin, dolnośląskie, Boguszów-gorce

Biuro Rachunkowe

Świetny program. Same plusy: bardzo prosty w obsłudze, tani abonament roczny, możliwość edytowania wystawionych faktur.
18/10/2022 10:39, konto: 4 lata 9 miesięcy 22 godziny, łódzkie, Kleszczów

AGD WAWA Zdzisław Michalak

No co tu się będę rozpisywać. Jest super! Serwis bardzo prosty w obsłudze. Wszytko jest jasne i czytelne. Polecam wszystkim.
14/10/2022 12:37, konto: 3 lata 21 godzin, mazowieckie, Pruszków

Hanna Puchalska

Bardzo dobry program, łatwy w obsłudze, dodatkowo gdy miałam problem szybko został on sprawnie rozwiązany drogą mailową.
13/10/2022 18:38, konto: 1 rok 10 miesięcy 20 godzin, małopolskie, Kraków

FIRMA HANDLOWA ALA-GEN Zadora Alicja

Uważam, że program jest bardzo prosty. Można go obsługiwać bez żadnych problemów. Tani abonament na cały rok. Polecam.
04/10/2022 10:51, konto: 1 rok 11 miesięcy 19 godzin, małopolskie, Krzczonów

Szkoła Tańca Deptak Jolanta Wiśniewska

Jestem bardzo zadowolona, że posiadam ten serwis. Prosty w obsłudze i tani abonament. Pomyśleć, że jeszcze niedawno faktury wypisywałam ręcznie.
03/10/2022 10:12, konto: 2 lata 10 miesięcy 23 godziny, mazowieckie, Wyszków

Osoba fizyczna

Wszystko działa jak należy. Łatwa i prosta obsługa - to najważniejsze dla małych, prywatnych klientów. Dzięki efaktury zaoszczędziłem sporo pieniędzy na zatrudnieniu księgowego.
30/09/2022 15:07, konto: 3 lata 11 miesięcy 14 godzin, zachodniopomorskie, Świnoujście

Wojciech Samul

Gorąco polecam serwis. Współpracuje z nim od kilku lat i nigdy mnie nie zawiódł. Nie wyobrażam prowadzenia firmy bez eFaktury.
28/09/2022 08:47, konto: 6 lat 10 miesięcy 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Kotomierz
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących wydatki związane z realizacją inwestycji Rewitalizacja Zabytkowego Ratusza - etap IWystawienie faktur VAT przez Wspólnotę Mieszkaniową na rzecz członkówCzy Wnioskodawca ma prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących raty leasingowe?Zasady wystawiania faktur dokumentujących świadczenie usług najmu oraz prawo do odliczenia podatku naliczonegoCzy Spółka ma obowiązek wystawiania pracownikowi faktury VAT na odpłatność za wypoczynek, którą pokrywa pracownik?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.