Facebook Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt
Przypominamy, że na stronie Fakturowo.pl dostępna jest nowa wersja serwisu Efaktury.org, serwis Efaktury.org będzie działał cały czas równolegle z serwisem Fakturowo.pl, więcej informacji na stronie Fakturowo.pl! W serwisie Fakturowo.pl dostępna jest integracja z systemem KSeF - system KSeF będzie wkrótce obowiązkowy dla wszystkich podatników. Zachęcamy do rejestracji konta - rejestracja konta w Fakturowo.pl jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje!

Opinie 3460

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Mat-Floor

Rewelacyjny program, który poleciliśmy wielu zaprzyjaźnionym firmom. Dziękujemy za kolejny rok świetnej współpracy.
01/01/2023 00:48, konto: 2 lata 7 miesięcy 15 godzin, łódzkie, Łódź

Geodezja Pachulski Pracownia Geodezyjno - Kartograficzna

Polecam. Wszystko ok. Prosty i praktyczny. Pozwala szybko i sprawnie wystawiać i przeglądać dokumenty fakturowe.
21/12/2022 14:33, konto: 9 lat 8 miesięcy 13 godzin, łódzkie, Piotrków Trybunalski

Antares Medica Massage Therapist Anna Mtyjasik

Polecam, program łatwy i przyjemny w obsłudze. Łatwość dostępu do starach faktur. Nie sprawi problemów nawet nowym użytkownikom.
21/12/2022 13:44, konto: 4 lata 7 miesięcy 23 godziny, śląskie, Tychy

Agpol Agnieszka Dzięcielewska

Program do fakturowania oceniam na piątkę, bardzo pomaga mi w codziennej pracy, łatwy i prosty w obsłudze, możliwość wystawiania faktur również w euro. Bardzo polecam.
21/12/2022 09:19, konto: 3 lata 7 miesięcy 14 godzin, kujawsko-pomorskie, Włocławek

Firma Handlowo -Usługowa Mewa Hodurek Wiesław 32-421 Stróza Stróża 421

Witam super serwis, bardzo dobrze się wystawia faktury, prosty i praktyczny w obsłudze. możliwość łatwego i szybkiego raportowania, szybko wyszukuje po NIPIE, szczerz polecam.
20/12/2022 20:23, konto: 8 lat 6 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Stróża

Agata Janisz Indywidualna Praktyka Lekarska

Bardzo dobry serwis do wystawiania faktur. Prosty w obsłudze i praktyczny. Polecam gorąco dla każdego Agata J.
13/12/2022 19:25, konto: 3 lata 10 miesięcy 23 godziny, małopolskie, Kraków

TEKO Stąporków

Witam. Z efaktury. org korzystam od wielu lat. Bardzo intuicyjny program do fakturowania, faktury ładne i czytelne (można również zamieścić własne LOGO). Program sam pilnuje numerów faktur, łatwy i szybki dostęp do wszystkich dokumentów, możliwość łatwego i szybkiego raportowania i wydruku prostych jak i szczegółowych zestawień! Naprawdę szczerze polecam!
13/12/2022 08:04, konto: 7 lat 11 miesięcy 15 godzin, świętokrzyskie, Stąporków

Mr. Szybka GSM Krystian Baj

Korzystam już od roku zero problemów, szybko wyszukuję po nipie. Można dodać swoje Logo firmy. Na pewno będę polecał innym znajomym którzy prowadzą swoją działalność gospodarczą.
09/12/2022 12:07, konto: 2 lata 5 miesięcy 22 godziny, lubelskie, Zamość

P.W. Matynia

Jestem zadowolony ze sprawnego działania Efaktury. Jest prosta w obsłudze polecił mi ją znajomy. Ja będę polecał moim znajomym prowadzącym działalność gospodarczą.
08/12/2022 16:11, konto: 1 rok 9 miesięcy 23 godziny, mazowieckie, Wolanów

Piotr Nawrocki

Jak dla mnie czytelny program dla moich potrzeb, pozwala mi szybko i sprawnie wygenerować dokument.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
07/12/2022 11:54, konto: 1 rok 7 miesięcy, pomorskie, Gdynia
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawidłowe rozpoznania momentu wystawienia fakturyCzy istnieje możliwość skorygowania wystawionych rachunków poprzez faktury korygujące?Czy Wspólnota Mieszkaniowa jest zobowiązana z tytułu wymienionych przychodów wystawić fakturę VAT dla sp. z o.o.?Czy koszt doręczenia towaru nabywcy zwiększa podstawę opodatkowania z tytułu odpłatnej dostawy tegoż towaru?Czy można odliczać podatek VAT z faktur dokumentujacych zakup części zamiennych zwiazanych z naprawą auta ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.