Facebook Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt
Przypominamy, że na stronie Fakturowo.pl dostępna jest nowa wersja serwisu Efaktury.org, serwis Efaktury.org będzie działał cały czas równolegle z serwisem Fakturowo.pl, więcej informacji na stronie Fakturowo.pl! W serwisie Fakturowo.pl dostępna jest integracja z systemem KSeF - system KSeF będzie wkrótce obowiązkowy dla wszystkich podatników. Zachęcamy do rejestracji konta - rejestracja konta w Fakturowo.pl jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje!

Opinie 3460

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Michał Księżyk

Wszystko proste i czytelne, prosty w obsłudze. Polecam wszystkim którzy są jeszcze nie zdecydowani :D.
27/08/2023 13:40, konto: 1 rok 10 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Marki

P.W.DEKAR Jan Dębski

Czytelny, prosty w obsłudze, ułatwiający fakturowanie program dostępny z każdego miejsca a do tego w dogodnej cenie.
07/08/2023 16:49, konto: 4 lata 2 miesiące 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Toruń

Pranie AGA

Prosty serwis, przez co jest prosty w obsłudze. Szybkie wystawianie faktur i wszystko w jednym miejscu.
07/08/2023 12:44, konto: 3 lata 14 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski

Milena Dymus Apartament SUN HILL Wisła

Bardzo prosty i wygodny w obsłudze program księgowania. Korzystam od samego początku działalności firmy i nie zamienię na inny. Do tego mogę liczyć zawsze na wsparcie Usługodawcy. Polecam!
12/07/2023 10:38, konto: 7 lat 1 miesiąc 21 godzin, śląskie, Częstochowa

Kop-trans Maciej Różycki

Strona jest bardzo przejrzysta dlatego fakturę wystawia się w przysłowiową sekundę, od początku działalności z niej korzystam.
02/07/2023 10:54, konto: 3 lata 2 miesiące 22 godziny, lubuskie, Kosieczyn

Firma Polska

Efaktury jest niezwykle przydatnym narzędziem dla przedsiębiorców i osób prowadzących działalność gospodarczą. Dzięki niemu można szybko i łatwo generować profesjonalne faktury, co znacznie ułatwia proces rozliczeniowy. Serwis ten oferuje intuicyjny interfejs użytkownika, który umożliwia wypełnienie wszystkich niezbędnych pól, takich jak dane klienta, opis usługi, kwota i termin płatności. Innym pozytywnym aspektem serwisu wystawiającego faktury jest możliwość przechowywania i archiwizowania faktur online, co ułatwia organizację dokumentów i dostęp do nich w razie potrzeby. Ogólnie rzecz biorąc, serwis wystawiający faktury jest nieocenionym wsparciem dla osób prowadzących działalność gospodarczą.
29/06/2023 09:13, konto: 3 lata 9 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Warszawa

Gospodarstwo warzywniczo-sadownicze

Profesjonalny program fakturujących Wystawianie faktur to czysta przyjemność Polecam gorąco. Polecam gorąco.
27/06/2023 22:19, konto: 2 lata 9 miesięcy 1 godzina, lubelskie, Józefów

Gspodarstwo Rolne

Program już nam służy wiele lat, z czystym sumieniem polecam, parametry ustawiamy pod sobie tak jak nam psuje!
19/06/2023 16:15, konto: 7 lat 2 miesiące 19 godzin, łódzkie, Kocierzew Południowy

Jaskułek

Bardzo fajny i przyjazny użytkownikowi program. Opłata roczna nie jest zbyt wygórowana a w obsłudze wszystko jasne i przejrzyste. Zdecydowanie polecam.
11/06/2023 18:17, konto: 2 lata 2 miesiące 19 godzin, mazowieckie, Warszawa

SPM Feniks Sp. z o.o.

Jesteśmy bardzo zadowoleni. 100% jest potrzebna dla każdej firmy. Łatwa w obsłudze. Polecam. eFAKTURY tak trzymać.
07/06/2023 14:57, konto: 1 rok 4 miesiące 20 godzin, dolnośląskie, Wrocław
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Uznanie za WDT zakupu materiałów pokonferencyjnych oraz ustalenie momentu powstania obowiązku podatkowegoKorekta faktury VAT w związku z zastosowaniem zwolnienia przedmiotowegoPytane dotyczy kwestii opodatkowania podatkiem od towarów i usług kaucji wpłacanej na rachunek gwarancyjnyZakup towarów od kontrahenta z Wielkiej Brytanii (podatnika od wartości dodanej) udokumentowany na podstawie paragonu fiskalnego jako WNTCzy przysługuje prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury dokumentującej nabycie prawa użytkowania wieczystego gruntów?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.