Facebook Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt
Przypominamy, że na stronie Fakturowo.pl dostępna jest nowa wersja serwisu Efaktury.org, serwis Efaktury.org będzie działał cały czas równolegle z serwisem Fakturowo.pl, więcej informacji na stronie Fakturowo.pl! W serwisie Fakturowo.pl dostępna jest integracja z systemem KSeF - system KSeF będzie wkrótce obowiązkowy dla wszystkich podatników. Zachęcamy do rejestracji konta - rejestracja konta w Fakturowo.pl jest bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje!

Opinie 3459

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usłudi hotelarskie

Program intuicyjny, przyjazny w obsłudze. Korzystam od kilku lat i jestem zadowolona Serdecznie polecam.
01/03/2024 16:58, konto: 6 lat 5 miesięcy 16 godzin, mazowieckie, Stara Iwiczna

Spiderjump

Program jest świetny intuicyjny łatwy w obsłud ze. korzystam z niego już 2 lata i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam.
20/02/2024 14:24, konto: 1 rok 5 miesięcy 3 godziny, lubelskie, Biłgoraj

Alter-Locus

Witam z programu korzystam trzy lata. Polecam, świetny program, czytelny, łatwy w obsłudze i dostępny w każdej chwili.
20/02/2024 10:05, konto: 4 lata 10 miesięcy 5 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

F.U. Karolina

Jest super. Program czytelny, bardzo prosty i sprawny w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona. Korzystam już od lat.
15/02/2024 13:37, konto: 4 lata 1 miesiąc, małopolskie, Kraków

Jarzyna i Roślina

Jest super. Jestem bardzo zadowolony, program spełnia wszelkie nasze oczekiwania. Prosty, czytelny, atrakcyjna cena.
24/01/2024 10:58, konto: 1 rok 7 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Kraków

P.W. Teksal Zbigniew Jasic

Program na wysokim poziomie, prosty, czytelny, bardzo dużo funkcji pomocniczych. Wystawianie faktur dziecinnie proste z rozbudowaną gamą podpowiadania. Gorąco polecam.
18/01/2024 21:09, konto: 3 lata 6 miesięcy 20 godzin, śląskie, Mierzęcice

ADMIN Danuta Mączyńska

Polecam. Prosty w obsłudze program z możliwością podpowiadania. Faktura w każdej chwili w każdym miejscu.
08/01/2024 23:42, konto: 1 rok 6 miesięcy 7 godzin, wielkopolskie, Poznań

K.W.moto

Polecam, tani, szybki, czytelny dobry program. Wszystkie dokumenty w jednym miejscu. Zapraszam do korzystania.
21/12/2023 14:21, konto: 3 lata 6 miesięcy 17 godzin, łódzkie, Ignaców

Mon-stol Marcin Popławski

Polecam, świetny program. Wszystko bardzo proste i czytelne. Korzystam od 5 lat. Dzięki programowi wystawianie faktur jest dziecinnie proste.
19/12/2023 07:48, konto: 6 lat 4 godziny, mazowieckie, Zabrodzie

"MAXI"F.H-U.P.Ubezpiecz.

Obecna Państwa usługa serwisowa jest na najwyższym poziomie godna polecenia wszystkim zainteresowanym. Przejrzysta łatwa w obsłudze Super Super.
18/12/2023 20:07, konto: 8 lat 3 miesiące 18 godzin, podkarpackie, Wiązownica
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy Wnioskodawcy będzie przysługiwał zwrot podatku VAT mimo, że pozwolenie na budowę jest na imię ojca?Możliwość dokonania korekt w przypadku opodatkowania w stawce 22% umów użytkowania wieczystego zawartych przed 1 maja 2004 rMoment dokonania korekty wewnątrzwspólnotowego nabycia towarów oraz sposób przeliczenia waluty obcejGmina nie ma prawa do obniżenia kwoty podatku należnego o kwotę podatku naliczonego - to nie ona będzie nabywcą towarów i usługMoment dokonania rozliczenia podatku VAT z faktury korygującej
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.